Menu

O nama

Tim kompanije Eight Bit ima kao svoju glavnu delatnost konsalting na razvoju i implementaciji softvera. Posedujemo veliko znanje u oblasti projektovanja i razvoja softvera i u toku višegodišnjeg rada, ostvarili smo značajnu saradnju sa klijentima koji su praćenje svog poslovanja poverili našem ERP sistemu Cyclone Enterprise, ili nekom od naših specijalizovanih modula koji su uspešno napravljeni po specifičnim zahtevima klijenta i integrisani u postojeći ERP Informacioni Sistem.

Naš uspeh dolazi iz nastojanja da uvek ostanemo iskreni prema viziji da obezbedimo softver sa funkcionalnostima koje će omogućiti unapredjenje procesa i efikasnosti naših klijenata, pritom beskompromisno ulažući u kvalitet aplikacije i u čvrst i dugotrajan prijateljski odnos sa klijentima, čak i kada je projekat završen.

Optimizacija poslovnih procesa je vitalna za isporuku najboljih proizvoda i usluga na vreme i u boljem izdanju nego što je klijent očekivao. Ispravno implementiran softver, bilo da se radi o kompleksnom ERP rešenju ili integraciji više različitih tipova softvera, moraju imati za cilj da vaše poslovanje bude agilno. Kao nezavisna konsalting kompanija, mi obezbedjujemo da dobijete opciju koja je najbolja i najpovoljnija za vas.

Eight Bit je Microsoft partner i partner na teritoriji Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine sa nemačkom firmom e-Integration pri implementaciji EDI (Electronic Data Interchange) tehnologija, digitalne sertifikacije, arhiviranja podataka i optimizacije logističkih podataka u distribuciji.

 
Na vrh